FAQ

  • A:Wektu turnaround standar yaiku 7-8 dina, dina. 4 dina nalika bali lan bali ditambah produksi produksi laba 3-4 dina.
    Kanggo pangiriman sing kurang asring, kayata. sepisan utawa kaping pindho saben minggu, kita bakal menehi saran kanggo dokter gigi supaya 14 dina / 2 minggu supaya kasus mundhak.
    Wektu ganti luwih cepet bisa dirembug ing kahanan.
    UPS digunakake kanggo ngirim. DHL bisa diatur ing ngendi UPS ora apik.
    Teknologi paling anyar babagan percetakan 3d lan laser bisa ngethok cara sing bakal teka lan nyuda wektu bali kanggo sawetara produk kanthi sithik biaya.

  • A:Kabeh bahan digawe saka AS, EU lan Jepang kanthi tandha-tandha CE. Hubungi kita kanggo dhaptar materi lengkap.

  • A:Kita nyedhiyakake garansi 5 taun kanggo cacat manufaktur.
    Cacat sing disebabake preskripsi utawa pas sing ora cocog, kurang saka struktur untu utawa jaringan sing nyengkuyung, kebersihan gigi sing ora bener, penyalahgunaan utawa kacilakan ora dijamin dening jaminan iki.

  • A:NDL njaga kabijakan rahasia sing ketat karo kabeh pelanggan. Ora ana wektu sing bakal ngumumake jeneng utawa informasi menyang pihak katelu kanggo alesan apa wae kajaba ana idin sampeyan.
    Kita uga njupuk pentinge hak asasi manungsa. Adhedhasar Shenzhen lan HK, ekonomi sing paling apik ing China lan Asia, buruh kita dianggep kanthi bayaran sing luwih dhuwur tinimbang buruh ing wilayah liyane China, nyebabake peningkatan biaya tenaga kerja nanging tim stabil. Labs mbukak kanggo ngunjungi kapan wae.

  • A:Basa sing nyambut gawe yaiku basa Inggris. Conto conto doc bisa diwenehake. Saben kasus kudu diiringi resep sing wis rampung. Yen ana informasi ora jelas, kita bakal ngirim email kanggo ngonfirmasi.

  • A:Langkah 1. Hubungi kita. Kita bakal bali maneh sajrone 24 jam kanggo ngrembug rincian lan nggarap rencana sing cocog karo sampeyan. Mangga menehi informasi sing sabisa karo priksaan supaya kita bisa ditemtokake spesifik.
    Langkah 2. Kirimi pesenan. Kita bakal nuntun sampeyan kabeh. Sampeyan bisa miwiti kanthi ngirim sawetara kasus kanggo kita. Nelpon UPS lan atur wiwitan, banjur wenehi nomer pelacakan. Kita bakal ngirim email kanggo ngonfirmasi apa sing wis ditampa nalika nampa paket. Yen kasus masalah, kita bakal ngirim email kaping pirang-pirang sajrone produksi.
    Langkah 3. Gawe pambayaran kanthi cepet sawise nampa invoice.
    Langkah 4. Wenehi umpan balik yen wis nampa kasus.

+86 1812 6141 396
[email protected]