e.Max

EMax minangka salah sawijining produk utama. Digawe saka bahan sing disaranake FDA lan Uni Eropa. Kita nyedhiyakake makutha E.max, veneer, inlay, onlay.
View as  
 
 1 
NSDL minangka salah sawijining produsen lan kata kunci maju sing digawe ing China. Pabrik kita nyedhiyakake layanan e.Max khusus kanggo institusi pergigian ing omah lan ing luar negeri, lan menehi layanan oem lan conto gratis.
+86 1812 6141 396
[email protected]