Hubungi Kita



Mangga bebas ninggalake pesen ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sanalika bisa.

Mangga nyedhiyani informasi latar mburi sabisa, kayata. negara sampeyankode *, produk sing sampeyan minat, volume saiki / potensial, lan sapiturute, supaya kita bisa langsung nanggapi kabutuhan tartamtu. 

Iku luwih gampang kanggo komunikasi yen sampeyan ninggalake WhatsApp sampeyan

Lab Dental NewstarCO,, LTD.


Shenzhen Productions:

4 / F, No. 2, Fuhai Blvd, 518102, ShenzhenHK

Pusat Logistik:

1 / F, 41, Pamei Road, Kowloon, Hong Kong


Tel:+86 1867 6920 656

E-mail:[email protected]






+86 1812 6141 396
[email protected]