Babagan Kita

China Newstar Dental Lab (NSDL), minangka laboratorium pergigian kanthi lengkap, nggarap mitra lan klien ing saindenging jagad luwih saka 15 taun. Dibandhingake karo lab dental liyane ing China, NSDL duwe pamrayoga fokus lan teknis babagan Teknik Pemulihan, Pemulihan sing bisa Diwenehi, Implant lan 3D Printing.

Iki dibangun kanggo mbantu para mental dotein kanggo ngrampungake masa depan gigi gigi digital.




+86 1812 6141 396
[email protected]