Pemulihan sing bisa dicopot

China Newstar Dental Lab (NSDL), minangka laboratorium pergigian kanthi lengkap, nggarap mitra lan klien ing saindenging jagad iki luwih saka 15 taun. We nyedhiyani kabeh jinis kerangka sebagean denture pemulihan sing bisa dicopot. Contone, kerangka titanium, kerangka vitallium, lan kerangka kromium kobalt BEGO lan liya-liyane.
View as  
 
 1 
NSDL minangka salah sawijining produsen lan kata kunci maju sing digawe ing China. Pabrik kita nyedhiyakake layanan Pemulihan sing bisa dicopot khusus kanggo institusi pergigian ing omah lan ing luar negeri, lan menehi layanan oem lan conto gratis.
+86 1812 6141 396
[email protected]