Logam Fused Fused

Porcelain Fused Metal( PFMï¼ ‰ minangka produk utama kita. Digawe saka bahan sing disaranake FDA lan Uni Eropa. Porcelain Fused Metal( PFMï¼ ‰ kasusun saka porselin logam sing ora larang regane, porselin logam semi-larang lan porselin logam sing larang regane.
View as  
 
  • Kita minangka pabrik pergigian Cina. Kita nyedhiyakake layanan dental dental khusus kanggo institusi pergigian ing omah lan ing luar negeri, lan nyedhiyakake layanan oem kanggo pabrik dental liyane. PFM minangka salah sawijining produk utama. Digawe saka bahan sing disaranake FDA lan Uni Eropa. PFM kalebu porselin logam sing ora larang regane, porselin logam semi-larang regane lan porselin logam sing larang regane

  • Ing ngisor iki yaiku babagan PFM-Porcelain Fused to Metal High Noble related, muga-muga mbantu sampeyan luwih ngerti PFM-Porcelain Fused to Metal High Noble.

  • Ing ngisor iki yaiku babagan PFM-Porcelain Fused to Metal Platinum Plus sing gegandhengan, muga-muga bisa mbantu luwih ngerti PFM-Porcelain Fused menyang Metal Platinum Plus.

  • Ing ngisor iki babagan gegayutan Denture PFM Semi-Precious, muga-muga mbantu sampeyan luwih ngerti Denture PFM Semi-Precious.

 1 
NSDL minangka salah sawijining produsen lan kata kunci maju sing digawe ing China. Pabrik kita nyedhiyakake layanan Logam Fused Fused khusus kanggo institusi pergigian ing omah lan ing luar negeri, lan menehi layanan oem lan conto gratis.
+86 1812 6141 396
[email protected]