Framework Sebagean

China Newstar Dental Lab (NSDL), minangka laboratorium pergigian kanthi lengkap, nggarap mitra lan klien ing saindenging jagad iki luwih saka 15 taun. We nyedhiyani kabeh jinis denture kerangka sebagean. Contone, kerangka titanium, kerangka vitallium, lan kerangka kromium kobalt BEGO lan liya-liyane.

Sebagean cast / acrylic logam - umum diarani sebagean cast - biasane gaya gigi palsu lan tetep. Logam kasebut minangka wesi kobalt kromalt sing cocog banget, utawa Vitallium, loro sithik tipis, entheng lan kuwat banget. Partial bisa digawe kanthi kobination macem-macem bahan, kalebu akrilik, kombinasi logam / akrilik utawa termoplastis logam / fleksibel.

Thermoplastics fleksibel anyar duweni kauntungan saka estetik lan keluwesan. Kabeh partial dirancang supaya bisa dicopot lan kudu dibuwang bengi kanggo kontribusi kanggo lingkungan oral sing sehat.

Akeh desain sing kasedhiya, ana sing duwe clasps sing ora katon fleksibel lan ora bisa diwaca.

View as  
 
 1 
NSDL minangka salah sawijining produsen lan kata kunci maju sing digawe ing China. Pabrik kita nyedhiyakake layanan Framework Sebagean khusus kanggo institusi pergigian ing omah lan ing luar negeri, lan menehi layanan oem lan conto gratis.
+86 1812 6141 396
[email protected]