Komposit

Polyceramic, uga dikenal minangka PFM, minangka jinis komposit anyar sing digunakake ing restorasi logam utawa non-logam kanggo veneer ngisi mikro lan ringan. Nduwe resistensi nyandhang, anti-discolorasi lan efek polesan sing apik. Iku ora kelet, luwih gampang dibentuk.
View as  
 
 1 
NSDL minangka salah sawijining produsen lan kata kunci maju sing digawe ing China. Pabrik kita nyedhiyakake layanan Komposit khusus kanggo institusi pergigian ing omah lan ing luar negeri, lan menehi layanan oem lan conto gratis.
+86 1812 6141 396
[email protected]