3D Printing

3D Printing nggawe bisnis gampang karo kita. Kita nampa file scan intraoral kanggo nggawe restorasi. Mung ngirim file lan pitunjuk sampeyan, kita bakal ngrampungake kasus kasebut lan dikirim menyang kantor sampeyan. Simpen kesan lan biaya pengiriman, uga, wektu ganti.
View as  
 
 1 
NSDL minangka salah sawijining produsen lan kata kunci maju sing digawe ing China. Pabrik kita nyedhiyakake layanan 3D Printing khusus kanggo institusi pergigian ing omah lan ing luar negeri, lan menehi layanan oem lan conto gratis.
+86 1812 6141 396
[email protected]