• customers

Apa sing bakal digawe NDL?

Sawise globalisasi 25 taun, industri laboratorium dokter luar pesisir ing jagad iki wis berkembang dadi industri sing diwasa ing China.Factors, e.b.cost, wektu, materilas, logistik lsp, kabeh wis standar.
Pasar diwasa banget kejem, kaya mbalikake segaraRED.

Kualitas lan COST mung dhasar.Specialtiess lan UX mung bedane.

Pitakonan kanggo pitakonan iki, apa sing ana ing bumi sing isih bisa kita lakoni?

utamane nalika kabeh iklan & situs web katon padha, dadi luwih angel ngenali pasangan sing pas.

Kualitas lan biaya mung dhasar, apa sing mbedakake, sing paling apik PENGALAMAN USER (UX).

1. [SATISFACTION GUARANTEED *]Kita nampa pembayaran sawise nampa lan ndeleng karya sing marem, supaya bisa ngilangi kuwatir.Terms & Kahanan bisa ditrapake.

2. [PRICE MATCH *]Kita cocog karo rega sing ditawakake ing lab liyane.Terms & Syarat sing ditrapake.

3.Wirangan.kita wis nyederhanakake lan menehi standar alur kerja, saengga nggarap kita bisa ngirit sawetara wektu lan sakit kepala. Kita nyoba njaga kabeh wétan lan ora ana pangopènan fpr kabeh.

4. Pengetahuan.Tim utama duwe pengalaman rata-rata luwih saka 10 taun, kanthi kemampuan manajemen sing apik, mula kualitas lan produktivitas luwih stabil tinimbang liyane.

5. Kepakaran khusus.Kanthi fokus, kita minangka salah sawijining sawetara laboratorium khusus kanggo dokter gigi lan implan digital.



Level manufaktur China
lan infrastruktur indusrial
ana ing antarane sing paling dhuwur
ing wold saiki
ing sawetara industri.


Shenzhen,
yaiku konsentrasi
lab dental luar negeri
industri ing tembung, karo
teknologi canggih ing
CADCAM, percetakan 3d,
lan laser laser-sintering

* Kabeh kita
PFM lan
Pakaryan logam
yaiku
sinung laser
kanggo
luwih
akurasi
&
kwalitase

Hubungi Kami

  • Lab Newstar Dental Lab Co.

    Shenzhen Productions: 4 / F, No. 2, Fuhai Blvd, 518102, Shenzhen HK Logistics Center: 1 / F, 41, Pamei Road, Kowloon, Hong Kong
  • Tel & WhatsApp: +86 1812 6141 396
  • E-mail: [email protected]
+86 1812 6141 396